24210.27672

Ισπανικά


Τα ισπανικά ομιλούνται από σχεδόν 400 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες, όχι μόνο στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, αλλά και στην Ισημερινή Γουινέα, στη Δυτική Αφρική.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ισπανική είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής γλώσσα μετά την αγγλική, με περισσότερους από 40 εκατομμύρια ομιλητές.

Τα ισπανικά είναι η γλώσσα διασήμων συγγραφέων: Cervantes και García Márquez, διακεκριμένων καλλιτεχνών: Velázquez. Botero, Goya, καινοτόμων παραγωγών ταινιών: Almodóvar, Iñárritu….καθώς επίσης και η ομιλούμενη γλώσσα σε πόλεις που συνδυάζουν το αρχαίο με το μοντέρνο: Granada, Barcelona, Buenos Aires, Cuzco…

Η γνώση της ισπανικής γλώσσας σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με ανθρώπους με διαφορετικό κοινωνικό & πολιτισμικό υπόβαθρο.

Στα φροντιστήρια Fiore προσφέρουμε καινοτόμα προγράμματα σπουδών εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας τόσο σε ανήλικους όσο και σε ενήλικες μαθητές συνδυάζοντας τη διδασκαλία με βιωματικές δραστηριότητες (προβολή ισπανικών ταινιών, θεματικές βραδιές κλπ).

Φόρμα ενδιαφέροντος