24210.27672

Φροντιστήρια


Τα Κέντρα Γλωσσών FIORE ΑΕ ιδρύθηκαν το 1999, στο κέντρο του Βόλου. Η αξιοσημείωτη ανταπόκριση του κόσμου και η θέληση των σπουδαστών μας, μας έφεραν ένα χρόνο αργότερα στην ευχάριστη θέση της επέκτασης μας με ένα νέο εκπαιδευτικό κέντρο στο Διμήνι, Βόλου.

 

 

Σκοπός των κέντρων ξένων γλωσσών & φροντιστηρίων FIORE είναι οι μαθητές μας να έρθουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης άλλων πολιτισμών και να κάνουν κτήμα τους το πιο αντιπροσωπευτικό τους πολιτισμικό στοιχείο, την εκάστοτε ομιλούμενη γλώσσα. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα και την επιτυχία κάνουν την πρόοδο και την εξέλιξη μας αυτοσκοπό. Επιδιώκουμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των ηλικιών και επιπέδων φέρνοντας τους μαθητές μας ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα τους. Τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών FIORE ΑΕ εισάγουν ένα πλήρες και συστηματικό πρόγραμμα διδασκαλίας με αντικείμενο πέραν της αγγλικής γλώσσας, άλλες 7 ευρωπαϊκές και μη γλώσσες.

Αγγλικά Ισπανικά Γερμανικά Ιταλικά Γαλλικά Κινεζικά Ρωσικά Τουρκικά 

 

Η δύναμη όμως των φροντιστηρίων Fiore βρίσκεται στους ανθρώπους μας. Οι καθηγητές στα κέντρα γλωσσών FIORE είναι σύμμαχοι και φίλοι των σπουδαστών με συμβουλές, άριστο εκπαιδευτικό υλικό και προτάσεις που βελτιώνουν νου και χαρακτήρα πηγαίνοντας κάθε μέρα μαζί και ένα βήμα πιο μπροστά. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι το μοναδικό στην περιοχή κτίριο, που έχει σχεδιαστεί & κατασκευαστεί με γνώμονα την διδασκαλία. Οι προσεκτικά οργανωμένοι χώροι εξιδανικεύουν το εκπαιδευτικό μας έργο δίνοντας άριστες συνθήκες στους χώρους διδασκαλίας και ανάπτυξης.

Φόρμα ενδιαφέροντος